Welkom

Bij Bioprojet werken we al sinds 1982 aan het ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelen die tot een geheel nieuwe therapeutische klasse behoren. Ons doel: patiënten meer behandelopties bieden en zo hun levenskwaliteit verbeteren.

over ons

Onze visie is om de levensvooruitzichten van mensen met ernstige ziekten duurzaam te verbeteren.

Om dit te bereiken, werkt Bioprojet samen met onderzoekers, artsen en andere professionals in de gezondheidszorg wereldwijd.

Door onze research hebben patiënten met neurologische klachten en allergische aandoeningen meer alternatieven gekregen met kansen op een beter perspectief.

Bioprojet beschikt over een eigen R&D-structuur om eigen producten zelfstandig te ontwikkelen. Deze producten worden vervolgens geregistreerd en in Europa gecommercialiseerd door de verschillende filialen. Bioprojet Benelux NV is als filiaal opgericht in 2007 en is het bedrijf dat deze producten in de Benelux op de markt brengt.

Meer weten over Bioprojet?

Onze expertises

Narcolepsie
Narcolepsie
Narcolepsie is een slaapstoornis die gekenmerkt wordt door slaperigheid overdag, oncontroleerbare slaapaanvallen en in veel gevallen verlies van spierspanning (kataplexie).
Lees meer